Sugestija
Sugestija
StormAngel :)
E vaka,zatoa sto ke pocnam so skolo i retko ke bidam na forumi,imam sugestija da naznacite nov moderator na fudbal zatoa sto jas nema da imam vreme da go moderiram.
Voedno sakam da vi napomenam deka ovoj ke bide moj posleden post na forumov so moj user.Pricina nema,nema ni potreba da ima.
Eve uste eden olos si zamina od forumov,no za razlika,jas nemam namera i nema da se vratam,barem ne so ovoj user.
Pravilata se isti za sekogo!!!!!!!!
Taka dragi moi,dobro bese dodeka traese.
Ke mi nedostigate zatoa sto kako celovkupnost bevme epten super...
Ama se sto e ubavo kratko trae.
Aj da ne dolzam mnogu
Se najubavo na site vas
sinner` blue, a be nemoj takvi raboti... ne si odi , sho ke praam bez tebe?[^] vrati seeeeee :)))))) [:D][:D][:D]
a-pin-dim Blue eptem ke ni nedostigas ... ubavo ti kaza melpomena !!! nema potraba i jas da ti kazuvam !! ovaa isto me poseka na mojta zafrkancija koja ja napraviv od damna !!
RaGeAnGeL reci mi deka se zezas...pls[;)]so ti stana bre??????
n/a bluehim[?][?][?] ova barem od tebe ne ocekuvav[V] spored toa sto procitav, alal neka mu e na nekoi!!!! si znaat koj i kako sto!!!!!
melpomena
quote:
Originally posted by bluehim
:) E vaka,zatoa sto ke pocnam so skolo i retko ke bidam na forumi,imam sugestija da naznacite nov moderator na fudbal zatoa sto jas nema da imam vreme da go moderiram. Voedno sakam da vi napomenam deka ovoj ke bide moj posleden post na forumov so moj user.Pricina nema,nema ni potreba da ima. Eve uste eden olos si zamina od forumov,no za razlika,jas nemam namera i nema da se vratam,barem ne so ovoj user. Pravilata se isti za sekogo!!!!!!!! Taka dragi moi,dobro bese dodeka traese. Ke mi nedostigate zatoa sto kako celovkupnost bevme epten super... Ama se sto e ubavo kratko trae. Aj da ne dolzam mnogu Se najubavo na site vas
Ne sakam da se mesham mnogu vo temava, zamo edno kje napomenam. Bluehim, nemozesh tvoeto prisustvo na forumov da go uslovuvash so prisustvo na drugi chlenovi, mislam deka toa ne e vo red. Jas smetam deka kon tebe sekoj se odnesuval korektno, a tvoite momentalni chuvtsva kon nekogo nemozhe da pridonesuvaat tolku golema pristrasnost. Da se razbereme, ne deka ti go nemash toa pravo, sepak nikako ne bi trebalo javno toa da go istaknuvash poradi toa shto navistina deluva glupavo. So seta moja pochit kon tebe, ne bi sakala da te navredam, znaesh deka mnogu te pochituvam, ama mislam deka prichinata poradi koja go napushtash forumot, ne drzhi... Mislam deka se bi bilo vo red koga taa prichina bi ja zadrzhal za sebe i mirno bi go napushtil forumov bez javni oglasi. Mislam deka se razbirame shto sakam da kazham. Prost primer: Samo zatoa shto mi e Boris soprug, jas nemozham da pishuvam tuka shto kje mi tekne, duri bi trebalo da bidam primer za drugite kako "sakam" da se odnesuvaat. Koga bi se odnesuvala nekorektno, sigurno ne bi bila banirana, ama Boris bi me opomenal veruvaj! A moeto prisustvo/otsustvo na odreden forum, nikako ne e usloveno so prisustvoto/otsustvoto na Boris, toa e premnogu glupavo i detinjasto. Neka me pobie nekoj ako grehsam. Iskreno smeta deka kje napravish muabet so samiot sebe i kje se vratish na forumot.
GoDsHaNd Jas mislam deka e papucar :)))
darkjesus bitno tuka ke e so drug juzer taka da ne sme go izgubile ne ocajuvajte:)
pr1nc za da ne otvoram drug topic,i jas bi sakal da go iskoristam istiov za ista informacija. i jas go napustam forumot zaradi toasto pocnaa nekoi glupavi raboti da se slucuvaat (pisuvaat) vo istiot. Pozdrav do site.
darkjesus se najdobro i tebe
The_Crow So e rabotava eden po eden pocnaa da go napustaat brodov. Se prasuvam zasto.
StormAngel
quote:
Originally posted by The_Crow
So e rabotava eden po eden pocnaa da go napustaat brodov. Se prasuvam zasto.
Posted - September 20 2004 : 20:57:47
VeGaS Kasno pali batkata, ko neonka e [:D]