По четврти пат провалено во ФФМ
По четврти пат провалено во ФФМ
a-pin-dim Веќе стана традиција По четврти пат провалено во ФФМ Зградата на Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ) стана вистинска мека за разбојниците. Завчера околу 18.30 часот, во "македонската куќа на фудбалот" беше провалено по четврти пат во последниве четири месеци. Непознати сторители успеале да ја скршат вратата на првиот и на вториот кат од зградата на ФФМ и според записникот на полицијата, освен штетата што е направена при разбивањето, не е е земено ништо.
kopacot Tradicijata prodolzuva....samo ne kazaja dali go ukrale dzamadanot na ZiNgo :))
StormAngel Se cudam sto mozele da zemat od kancelariite od FFM.
NARCIS` trofeite nasi :)))