Kako Funkcionira ARM
Kako Funkcionira ARM
kopacot Полковникот на мајорот: Утре во 9 часот ќе настапи замрачување на сонцето, појава што не се случува секој ден. Ќе наредите војниците да се постројат во кругот на касарната. Облеката - секојдневна. При посматрањето на таа интересна природна појава, објаснувања ќе давам јас лично. Во случај на дожд или лоша видливост, војниците да се сместат во фискултурната сала. Мајорот на капетанот: По наредба на господинот полковник, утре во 9 часот ќе се одржи замрачување на сонцето. Во случај на дожд или секојдневна облека, во кругот на касарната се претпоставува дека ќе дојде до слаба видливост. Во тој случај, замрачувањето да се одржи во фискултурната сала. Капетанот на поручникот: По наредба на господинот полковник, утре во 9 часот во фискултурната сала ќе увежбуваме замрачување на сонцето. Облеката - секојдневна. Дали ќе паѓа дожд или не - ќе реши полковникот. Поручникот на дежурниот во касарната: Кога утре во фискултурната сала ќе почне да паѓа дожд, господинот полковник ќе исчезне во 9 часот, во секојдневна облека. Разгласот во касарната: Војници! Утре треба да исчезне нашиот драг полковник. Господ да го прости. Со вакфи реформи НАТо вода ќе ни носит [:D] мафнато од http://on.net.mk/statija.asp?id=2120 [}:)]
Mufla
quote:
Originally posted by kopacot
Полковникот на мајорот: Утре во 9 часот ќе настапи замрачување на сонцето, појава што не се случува секој ден. Ќе наредите војниците да се постројат во кругот на касарната. Облеката - секојдневна. При посматрањето на таа интересна природна појава, објаснувања ќе давам јас лично. Во случај на дожд или лоша видливост, војниците да се сместат во фискултурната сала. Мајорот на капетанот: По наредба на господинот полковник, утре во 9 часот ќе се одржи замрачување на сонцето. Во случај на дожд или секојдневна облека, во кругот на касарната се претпоставува дека ќе дојде до слаба видливост. Во тој случај, замрачувањето да се одржи во фискултурната сала. Капетанот на поручникот: По наредба на господинот полковник, утре во 9 часот во фискултурната сала ќе увежбуваме замрачување на сонцето. Облеката - секојдневна. Дали ќе паѓа дожд или не - ќе реши полковникот. Поручникот на дежурниот во касарната: Кога утре во фискултурната сала ќе почне да паѓа дожд, господинот полковник ќе исчезне во 9 часот, во секојдневна облека. Разгласот во касарната: Војници! Утре треба да исчезне нашиот драг полковник. Господ да го прости. Со вакфи реформи НАТо вода ќе ни носит [:D] мафнато од http://on.net.mk/statija.asp?id=2120 [}:)]
UKRADEC !!!!!!!!