Не е доволно
Не е доволно
fio
quote:
ОК е fio... доволно беше!
Сакам извинување прво.
Strelec За што?
fio За бришење топик само затоа што тебе ти се фаќа сеир во него, за едитирање на пост и менување на мои зборови без да се наведе дека е сменет постот, за бришење на пост без потреба, за заклучување на јузер бидејки гзот не ти држи сеир и за користење на МОЈА СЛИКА за која е дадена дозвола да се користи само како МОЈ АВАТАР. Биди човек, признај си ја грешката.
Strelec Таа слика што ја објави не и’ е местото овде... и затоа реагирав така...
quote:
Originally posted by fio
...за користење на МОЈА СЛИКА за која е дадена дозвола да се користи само како МОЈ АВАТАР. Биди човек, признај си ја грешката.
За ова ти се извинувам, иако лоша намера со тоа немав!