Гласање во Америка -Резултати
Гласање во Америка -Резултати
f9 Ова е конечниот извештај за Менхетен,местото каде што беа двете кули. Manhattan Updated: 12:29 a.m. ET Kerry 468,841 82% 100% of precincts reporting Bush (Incumbent) 95,362 17%
StormAngel http://msnbc.msn.com/id/6363692/
AaaAa Me si proglasi Den na zalost [:(][:(!][}:)][V]
mafisKumA howard ko dobi pak vo australia bese tazen den za australia a sega stom bush pak dobi vo amerika je tazen den za cel svet
Thief Јас навивав за Буш, така што сптен ми е мерак што резултатите се вакви. Цела ноќ не ја проспав гледајќи ТВ, навивајќи и очекувајќи дека Буш ќе победи...
sapeski И како што очекував, на моја радост George Walker Bush најверојатно го доби последниот мандат.