Изјавата на Батлер на МТВ вестите...
Изјавата на Батлер на МТВ вестите...
Maleshevo Дали ја гледавте и како ја оценувате? Не беше сјајно.
Maleshevo благо кажано. На крај не кажа како треба народот да гласа на референдум и дали да гласа, беше доста намуртен. [?] Ако ја најдете изјавата на интернет, поставете ја тука.