Групна прошетка
Групна прошетка
a-pin-dim ОХРИД,- Неколку шатки една зад друга пливаат во Охридско езеро. [img]http://www.vest.com.mk/images/{08A6D38B-B218-4506-831E-BBD1A9E99CA8}_foto-2.jpg[/img] Само кажите нели е оваа рајска убавина ... Ке жалам за оваа убавина што не можам да ја видам од блиско.