brishenje postovi
brishenje postovi
deni me nervira koga nekoj administrator ili wanna-be administrator mi brishe ili mi moderira post . Mi ide na zhivci .Sho nie obichnite smrtnici treba da igrame kako ni svirat a ? e ke si go prasham .

poraka do glavniot: staj ushe nekoj administrator* pa da si igrame cirkuz .. i dodaj mu na bobby i nekoj drugi ostali plus nekoja iljadarka u broj na postovi , moze ke prestanat da kakat kaj sho treba i kaj sho ne treba

* po moguchnost od albanska nacionalnost da se usoglasime spored ramkovniot
Thief Е, па, јас цел му го избришав, зашто целиот (според моја проценка) имаше статус на прикриена пцовка, а со тој начин на пишување СЕКОЈ треба да има НЕКАКОВ проблем, зарем не?
BorisVM A koj e toj post shto ti e izbrishan?
VeGaS i agree with u bro ...
Thunder from down under me 2
deni ne e eden mnogu se , i ne samo na mene i za drugi vazi . Koga nekoj ke napadne ili se poshali so nekoj od adminite , odma dotichniot admin pristapuva kon brishenje na postot ( koj ne mu e po kejf).Znachi, bole koa si od dole , e bole. Nema da kazam koj admini ili moderatori go praat ova , mislam ke se prepoznaat samite.
Thief А, тој пост имаше недостоен јазик и навредувачки тон. Така? А, бидејќи веднаш ќе негираш (психологијата е опасна наука) ќе преформулирам: според проценката на администратор кој го отстранил постот таму имаше таков јазик. И, не знам што се буниш за еден пост во кој и самиот знаеш дека си виновен... тенденцијата на недолично однесување и пишување кај тебе трае подолго време... пред 6 месеци Стрелец ти избришал, сега јас, значи повеќемина така сме процениле. Конечно, ако постот ти бил наменет кон мене, изјасни се дека мене си ме навредувал, иако, колку што ме држи сеќавањето имаше воопштеност во некои сегменти тој пост.
deni a sho treba da te praam prv bratuced sega sho si admin ? ma idi bre deni nije pichkolizach p.s. batali toa forumot oj malce izmeshaj se megju narod .
deni i plus Strelec, nikojpat ne mi izbrishal post .
Thief
quote:
Originally posted by deni
i plus Strelec, nikojpat ne mi izbrishal post .

quote:
Originally posted by Strelec
Jas ne brisam postovi, ama zatoa zaklucuvam topici...:) Ustavri tebe ti izbrisav eden post, ama ako se povtori nesto slicno, kje te izbrisam i TEBE... ne samo postot!:)
Ц ц ц! Стрелец, бе! Пак лажеш, а?! Аууу, не ти личи на годините да лажеш! Види го ти него! Срам да ти биде... СИ кажал нешто на Дени што не му одговара! Дај, молим те, иди измешај се меѓу народ, не вака у заблуда да ме доведуваш! [:D][:D][:D] Иронијата мислам дека се чувствува и драгиот Стрелчо нема да се навреди, туку ќе го прифати сарказмот на Денина сметка :)
deni abe tele ne ripaj , vidi za koj se odnesuva postot na strelec
Thief За тебе... на фудбал ти има избришано пост, со Стрелец јас имам и приватна комуникација, не е се` кажано ан форум ноторен факт да се зема здраво за готово. Теле? Кога ваков речник користиш, нормално е дека ќе ти модерираат постови... а, ова е преблаго за останатиот твој речник. Е, сега, јас не се расправам со тебе повеќе, стојам ан тоа дека тој псот требаше да биде избришан и не му беше местото да биден читан на јавен форум.
deni tezhok sluchaj si ti dete . socijalizacija batka , socijalizacija
SpaceLily strelco brishit ama ke mu naplatime za site izbrishani postoj do sega[:D]
Strelec Jas ne brisam postovi, ama zatoa zaklucuvam topici...:) Ustavri tebe ti izbrisav eden post, ama ako se povtori nesto slicno, kje te izbrisam i TEBE... ne samo postot!:)
fio Море бришеш, не лажи. Или имаш селективна меморија? :-)
BorisVM
quote:
Originally posted by deni
ne e eden mnogu se , i ne samo na mene i za drugi vazi . Koga nekoj ke napadne ili se poshali so nekoj od adminite , odma dotichniot admin pristapuva kon brishenje na postot ( koj ne mu e po kejf).Znachi, bole koa si od dole , e bole. Nema da kazam koj admini ili moderatori go praat ova , mislam ke se prepoznaat samite.
Deni, ne generaliziraj. Ne mi odgovori na prashanjeto moe koe beshe konkretno.
deni topik Citaj by killer post broj 11 beshe mislam
Strelec Thief, грешка си... никогаш не сум му избришал пост на deni, туку САМО ДВА ЗБОРА од цел пост, односно само една псовка упатена (мислам) на Godshand, а која што се однесуваше на некаков коментар на субфорум ’фудбал’, (мислам дека) за Пандев! И доколку сум пишал нешто на ’затворен’ форум од администраторите, требало да остане таму (исто би било и со приватна комуникација доколку ја имало). Ако треба секој да има пристап до тој форум, тогаш не би имал статус на ’затворен’ форум. Башка што, од твоите постови излегува дека со deni и со неговите пишувања имам некаков проблем, што ВООПШТО не е точно!
deni Ахтунг!! Тхиеф почна да го тупи . Стајте катанец на темата. извини Баби морам да те сечам вака ( да ги спасам другите од твојто малтретирање на зборови) иначе си иба мамата поентата на топикот .