sho mislete za ovogodishniot EVROSONG?
sho mislete za ovogodishniot EVROSONG?
SoVrSeN mislam deka ne trebashe bash martin i aleksandra da bidat izbrani za vo finaleto...makedoniaja raspolaga so mnogu podobri pejaci i pejacki a za mene ovie dvajcata se samo AMATERI.
bliznak Na primer koj se tie mnogu podobri pejaci i pejacki?
SoVrSeN kaliopi,tamara,adrian gadza itn.
n/a kaliopi sama se otkaza,adrian nema faca za evrovizija tamara mislam deka trebase da ide ali so e tuka e ke vidime
sfetle zashto adrijan nema faca??? trebase superhiks da idat,najbolji se;)
StormAngel Sto mislite za ovogodinesniot Evrosong? Isto sto i za lanskiot. Nisto.[:D]
SoVrSeN e taka te sakam storm:))u pravo si:)se nekoj slavejcinja pushtat za nikade:)))tuku svetle superhiks-evrovizija-krava-kozmetika:o)ne se oni za tamu.
Divider Da ne pobedime?!!!?!!! Hahaha!!!
SoVrSeN da pobedime?!toj e mnogu slozen poim za nashata zemja za na evrovizija:)
Divider ne znam, pocekaj i ke vidis koga ke pocnat da trubat naokolu kako nasata pesna bila najdobra, kompoziciski, tekstualno, koreografski i sto ti ja znam sve.
SoVrSeN da de i za XXL velea deka na internet bile odbrani za najdobri i na krajot im go svetnaa:))
Divider I ja bi im go svetnal da znaes, i nema da se nalutat (na xxl mislam,a ne na Martin). Pak taka ke pravat i ke se obrukame.
Mufla SuperHiks se super! Ama uste eden takof bend? Malce glupo ke e :o)) Veke bea turcite. Spored mene Tamara trebase.
SoVrSeN tamara?!ne zezi koga ja slushav na placenje me izbivashe:)))tijana beshe mnogu podobra:o)
Divider Gi nemase ama trebaa da se prijavat: Chokanche!! Kako Gish so onaa Samovilska svabda. em ubav tekst em toj e nenoralen, koga ke im zilezese sdo krluk i dve ovci kraj ke nemase. Taka i Chokanche! Ako ne ne biva barem da sme interesni, steta ne se prijavija!!
StormAngel A nikoj da ne otidese,da ne se brukavme pak? A?
Divider Tokmu, tokmu!! Tuku, kako finta, trebase da im pratime crkoven hor. Onoj na MKC, ne se salam, dve godini po red se najdobri vo Evropa na natprevarot na crkovni horovi vo Viena. Koj znae, a?!! Barem nemase da se posramime!!
nemo so i da se misli samo eve na detskata evrosong ne li gi zaboli ustata od izgovoranjeto na FYRO Macedonia nekoi zemji glasaa za Makedonija tolku , a tie norvezanite f..............................................----Macedonia,eks Macedonija
SoVrSeN stop!?na detskiot evrosong bevme FYR Macedonia:)ima razlika:)tuku da se vratime na postarite ovaa nashata pomlada beshe za placenje:))