додај збор за да бидит реченица
додај збор за да бидит реченица
јузер ова е замислата: Секој од вас ја продолжува реченицата со точно еден збор. Целта на играта е да се дојде до точна констатација за причините за оставка на Хари Костов. Јас почнувам прв: Хари Костов
StormAngel Burek so meso.
sapeski Хари Костов е
jamajka Hari Kostov e a
deni Hari kostov e a , i
StormAngel Hari Kostov e a,i burek so meso
darkjesus dobra idea ama ovie telinjava ti ja unistija:)