do adminite
do adminite
pr1nc Poradi kakvi predrasudi go zatvorivte topicot "Bi Sakale Da Go Ucite Albanskiot Jazik ?" od DonVito???
pr1nc Strelec, jas takvi linkovi ne zabelezav (bidejki malku pred da go otvoram ovoj topic, go vidov toj), a ona "baska sodrzinata na posledniot negov post" blaga vrska nema i vo nikoj slucaj ne bi mozelo da bide pricina za zatvaranje na eden topic. Neli? Seuste mislam deka bez nikakvi pricini e zatvoren i se raboti za nekoi predrasudi. fio, ti.. si znaes. Pozdrav.
Strelec Topikot go zatvoriv jas! Ne se raboti za predrasudi, tuku pricinata e vo toa sto postovite od toj topik sodrzea i link so mnogu fotografii vo koi avtorot na topikot prezentira cel arsenal so oruzje, a baska i sodrzinata na posledniot negov post na toj topik bese povrzan so oruzje (ni zboruva za tenk), a ne so upotreba na albanski jazik!
fio Стрелец, тоа не е правична застапеност на форумот, го прекршуваш Рамковниот.
DonVito
quote:
Originally posted by Strelec
Topikot go zatvoriv jas! Ne se raboti za predrasudi, tuku pricinata e vo toa sto postovite od toj topik sodrzea i link so mnogu fotografii vo koi avtorot na topikot prezentira cel arsenal so oruzje, a baska i sodrzinata na posledniot negov post na toj topik bese povrzan so oruzje (ni zboruva za tenk), a ne so upotreba na albanski jazik!
Ke Moze Da go pastirate linkot So fotografiite ? a ako nekoj replicira i se zaebava , izmisluva , ke repliciram moe mislenje
Strelec Не може! Јас заради тој линк го затворив топикот, а ти бараш да го ставам тој линк овде!?
DonVito
quote:
Originally posted by Strelec
Не може! Јас заради тој линк го затворив топикот, а ти бараш да го ставам тој линк овде!?
Toj Link bese moja privatnost eve go www.nertil.5u.com toj link ne go dodadov jas tuku deckoto so mi imase replicirano imase videno moe info i go imase primeteno linkot pa web stranata i gi imase sretnato moite privatni sliki . Na moj link sve so sakam jas ke naredam neli ? A ti mnogu pobrza ne ja svati situacijata i go zatvori topikot . Ako Se Vratis Na Pocetok i analiziras sve togas ke svatis . Kako i da e toa e proslo [:D]
Strelec
quote:
Originally posted by DonVito
...toj link ne go dodadov jas tuku deckoto so mi imase replicirano...
А реков ли јас некаде дека ти си го додал?
quote:
Originally posted by DonVito
Kako i da e toa e proslo [:D]
Се согласувам! А од истите причини како и тој топик тогаш, го затворам сега и овој топик!