Околу кого се стега обрачот и зошто и ние патиме
Околу кого се стега обрачот и зошто и ние патиме
Maleshevo http://www.vesti.ru/video.html?vid=35336 http://www.vesti.ru/comments.html?id=31914&tid=25004# Албанизирајте се веднаш и ќе ја добиете веднаш и подршката од западот.