Игор Џамбазов се враќа во јавноста
Игор Џамбазов се враќа во јавноста
Strelec Најпосле удри гром во коприва Игор Џамбазов се враќа на телевизиските екрани по осуммесечно мистериозно исчезнување од јавниот живот. Тој ќе биде водител на "Наше бинго", што ќе почне да се емитува на 3 декември на МРТ. Концептот на емисијата е игри на среќа и шоу-програма. Џамбазов сценариото го осмислувал осум месеци. Верувал во својот проект, но се повеќе ја губел надежта дека ќе добие повик што ќе му го смени животот и ќе го извлече од калта. Многумина се прашуваат каде се криеше популарниот водител. Тој потенцира дека не е битно каде бил, туку со кого. - Бев со луѓе што ми мислат добро и се потрудија да се чувствувам како дома во моментите кога мислев дека буквално завршувам со се во животот. Тоа беа моменти на длабока депресија, тотална отуѓеност. Моменти кога мислиш дека сите те напуштиле и оставиле, дека и најблиските полека се откажуваат од тебе. - На луѓето што имаат промашени животи не им останува ништо друго туку да се занимаваат со туѓи животи. Некои од нив се одлучија да го живеат малку мојот живот. Многу ми е драго што ги разочарав - раскажува Џамбазов. Вели дека му е доста од тие што сакаат да му бидат пријатели само кога е на врвот. Разочаран е од луѓето на кои многупати им помогнал во животот, а тие во изминатиот период не се потрудиле да добијат каква и да е информација за него. Сега е сигурен кому може да му верува и кои му се вистински пријатели. - Животот ме научи дека повеќе не треба да му верувам никому. Сакам да ми веруваат само на тие што ќе ја гледаат мојата емисија. Ќе спијам мирно затоа што сум сигурен и убеден дека не сум згрешил никому, освен на моите најблиски, татко ми Александар и жена ми Искра, вели Игор. Џамбазов нагласува дека сосема ќе го смени односот и кон луѓето од седмата сила. - Сите што од мене ќе сакаат интервју ќе мора да уплатат пари на жиро-сметка од некоја хуманитарна организација. Да, Џамбазов бара пари, ама не за себе, туку за други. Не ми е јасно како може госпоѓа од еден неделен весник, на која многупати сум и помогнал и не сум зел пари за тоа, неколку дена по моето исчезнување да напише дека должам 500.000 евра. Не може да се пишува за нешто што си го слушнал во кафеана.
StormAngel Elvis is back in the building.[:D]
Snake Bite Dzambazov ne beshe iscaznat,beshe tuka vo srumickata okolija vo manastirot na mestoto Hamzali.
fio Џамбазов беше во Аеродром во стан кај еден дечко со надимак Камен, на 200 метри од мене :-) Али што е тоа битно?
OooOo Zarem veruvate deka Dzambazov bil zakljuchen u stan 8 meseci?? Dzambazov beshe u Debarska banja kaj vujna mi, ali shto e toa bitno ustvari?
slasa imaser reuma vo mozokot pa debarskite bajni go ozdravija so masaza na vujnamu na Mr.OoooO
јузер Mene mi imaat kazano deka e vo manastir vo Zrze-Prilepsko (koj li se sirel aferi vo izminatiov period). Zosto ne kazuva kade bil, za da znaeme koj bil vo pravo :)
Strelec
quote:
Originally posted by Snake Bite
Dzambazov ne beshe iscaznat,beshe tuka vo srumickata okolija vo manastirot na mestoto Hamzali.
quote:
Originally posted by fio
Џамбазов беше во Аеродром во стан кај еден дечко со надимак Камен, на 200 метри од мене...
quote:
Originally posted by OooOo
Dzambazov beshe u Debarska banja kaj vujna mi...
quote:
Originally posted by јузер
Mene mi imaat kazano deka e vo manastir vo Zrze-Prilepsko... Zosto ne kazuva kade bil, za da znaeme koj bil vo pravo :)
Sto kje bese tolkava zelba da se manifestira kolku sme demek informirani...:) Eve go odgovorot, od samiot Igor: Првиот месец ја шетав Македонија полуинкогнито. На крај ја пронајдов својата база 30 километри од Скопје, во Куманово, во една фамилијарна куќа со седум членови. Јас бев осмиот. Ме чуваше дедо Јовица, ме хранеше баба Ната, си играв со Марко, Наталија и Филип. Вечерите ги поминував со Драган и Гордана пред телевизорот. Тоа беше место што ми овозможи да бидам малку сам со себе. Значи, не сум бил во Сибир или во Париз, не бев во ниеден манастир. Mozebi bas vo toj prv mesec bil Igor vo manastir vo Strumica, pa vo Zrze, pa kaj sosedite od fio!:)
Snake Bite Ne e vistina.[8D]
darkjesus ohrid beshe!!!
Snake Bite Strumica!!![8D]
Thief Ќе го прашам во петок, треба да се видиме... баш се слушна со членови на моето семејство пред 4-5 дена. Џабмазов е еден од ретко умните и способни луѓе што ги има земјава, но... Ако се` што ќе направите прекрасно за другите е „добро и нормално“, а се што ќе направите и малку лошо, за другите е катастрофа, мора да пукне некаде работата! Јас го сфаќам потполно!
filozofka Kaj i da bil dobro e sto sfatil kakov e zivotot iako docna za negovi godini-ama neli velat deka nikogas ne e docna?!Covekot vredi toa go znam za sigurno-i mu posakuvam da uspee
DonVito
quote:
Originally posted by OooOo
Zarem veruvate deka Dzambazov bil zakljuchen u stan 8 meseci?? Dzambazov beshe u Debarska banja kaj vujna mi, ali shto e toa bitno ustvari?
dve banji ima vo debar , sto ne kaza porano da odev da go posetev ke dobiev baram besplaten rucek ama se gleda deka ne mislis malce na nas samo na sebe
Thunder from down under
quote:
Originally posted by darkjesus
ohrid beshe!!!
kurajca pecurki bereshe
DJ_SHEMA I thief? Shto ti kaza drugarti dzambas?
DonVito deka ke bide rakovoditel na novot bingo
dbk Никој не кажа бе дали се уште има долга коса или е стрижен?[:D]
acixxxrulzz ofleeee za malce bese na sive ovie mesta kaj so kazvite ... ama dark ima pravo ohrid bese,i toa vo kostozglobna bolnicata go videle...