Sozhivot
Sozhivot
SLaCk Koj e vinoven za ociglednoto narusuvanje na sozivotot megu Makedoncite i makedonskite Albanci?
Great_Macedonian Koj e vinoven? nacionalizmot!
tincheto normalno tie sho se gore a pak nif nekoj mu komanduva od strancite taka da...
Strelec Ja nema opcijata za koja sto jas bi glasal. Spored mene vinovni se i Makedoncite i makedonskite Albanci, so toa sto prilicno pogolem del od vinata bi ja dodelil na albanskata populacija kaj nas. Dokolku ja nema umerenata albanofobija kaj Makedoncite i recisi totalnata nelojalnost (kon drzavata) od strana na Albancite, togas nitu politicarite nema da gi pravat tie gluposti na koi sto sekojdnevno sme svedoci.
Christian politicarite
SLaCk Jas pomalku bi ja prefrlil vinata na politicarite i strancite a poveke na makedoncite i albancite.Ednostavno premnogu sme razlicni.Osven bojata na kozata drugoto e se razlicno.Posle 14 godini nezavisnost prasanje e dali e mozen sozivot megu nas.
Thunder from down under politicarite se pojavija mnogu podocna na scenata
darkjesus jas bi za politicarite+strancite do sega ne sum imal problemi so albancite:)
јузер ne e narusen - bar jas kaj sto ziveam na Bit pazar sve si odi kako podmackano, i so komsiite albanci samo za biznis, pari i ziveacka se zboruva :)
fio Виновни се политичарите пред се, но исто така и Македонците со албанско потекло кои имаат територијални аспирации и очигледно се претерано исфрустрирани.
sinner` dole politicari!!![:D]
SLaCk Jas mislam da ne se politicarite mnogu poloso ke bide,osobeno nasite politicari da ne se.
SLaCk Ama cij nacionalizam?Vo Makedonija spored mene Makedoncite ne mozat da bidat ni patrioti a za makedonski nacionalizam ne moze ni da se zboruva.