Prasanje za Boris
Prasanje za Boris
intel Вечерва приметив дека се затвараат теми и се бришат по желба на некој си пријател на модераторот.Зошто???
Зошто се заклучи темата Македонија?Дека Малешево така сака.Зошто се избриша темата „Молба до модераторот„.

Се помалку имам желба да учествувам на форумот.
Strelec Топикот ’MAKEDONIA’ е повторно отворен. Инаку, го имав јас затворено токму заради приватниот муабет што почна да се води таму!
Thief Јас се извинувам ако Стрелец се нашол увреден, но ќе нагласам повторно дека единствена цел ми беше да ги смирам страстите, бидејќи почувствував искрење меѓу Мисирков и Интел (баш она споменување на темата до мдоераторот и „пријатели на модераторите“), иако можеби ги помешал модераторите и администраторите. Пак ќе речам, немав намера да се лови некаков си „виновник“, зашто виновник нема - темата терба да биде затворена заради приватен муабет (кои и јас го бев прочитал), но откако се отстранети тие пораки, може да продолжи и дискусијата... Можеби и овој топик е депласиран веќе... Прости Стрелец, не сме се разбрале :) Поентата ми беше дека брзо исчезнал тој топик со наглеската дека јас не сум го приочитал... Друагри, пријатели, познајници? Кај застанавме?[:D]
Snake Bite
quote:
Originally posted by Strelec
Топикот ’MAKEDONIA’ е повторно отворен. Инаку, го имав јас затворено токму заради приватниот муабет што почна да се води таму!
Znaci ti si vinoven[;)] Strelec be,stalno voda pod rogozinka pushtash[:D]
intel
quote:
Originally posted by intel
Вечерва приметив дека се затвараат теми и се бришат по желба на некој си пријател на модераторот.Зошто??? Зошто се заклучи темата Македонија?Дека Малешево така сака.Зошто се избриша темата „Молба до модераторот„. Се помалку имам желба да учествувам на форумот.
Мисирков не е единствен модератор ама да бидам искрен мислев на него. А тоа Стрелец прави ујдурми[8D].Види сега знам дека ќе ми кажеш ти си шеф ама немора да се затвараат теми од причини кои ти ги наведе,доволно е да се избришат постирањата кои не се во контекст на темата и здраво. Патем, Стрелец чекам одговор на ПР.Пораки.
Thief Единствен модератор е на политика, затоа и помислив дека на него алудираш...
ozonce Prashanjeto nameneto do Boris go odgovorija drugi :) Koj odgovara bez prashanje? :)
Strelec
quote:
Originally posted by ozonce
Koj odgovara bez prashanje? :)
Carot!:) Intel, rabotata kje ja spobrkam duri narednata sedmica (ili mozebi taa posle nea)... takva e situejshn! Izvinete site za ovoj 'off topic'!
Snake Bite
quote:
Originally posted by Maleshevo
Во темата Македониа, при крај имаше една приватна „препирка“ заебанции помеѓу Снејк Бајт и мене, мислам дека затоа е затворена темата. Снејк Бајт после самиот го избриша неговиот пост, сакав и јас мојот, па видов дека модераторот ја заклучил темата и не можев тоа да го сторам. Па го замолив модераторот за мене тоа да го стори и да го избрише мојот пост во веќе заклучената тема.
Tocno e,intel gresh ka si razbral drugar... jas imav napisheno nekoi privatni raboti za Maleshevecot koi toj ne sakashe da gi ima tamu,pa preku Yahoo Messengr sse dogovorivme da gi izbriseme. A,tocno e i toa deka se Maleshevecot pravi zbrki[:D][;)][^][:p]
Thief Јас во последно време сум малку дистанциран од „виртуелниов свет“, бидејќи имам мноштво обврски... Е, сега, „молба до модераторот“ е тема која не сум ја ни затекнал, а секојдневно не промашувам ниту една тема! Не сакам да заземам страна и вака отворено да конфронтирам без да ги знам сите факти, но се надевам дека ќе се огласи оној кој бришел и заклучувал и ќе каже зошто тоа го нарпавил, ако не се рпекршени рпавилата (како што вели Интел). А, таман мислев дека барем политика почна да оди во нагорна линија од пред 2 месеца и почнаа интересни дискусии... Ех, ајде,д а се андеваме дека се` ќе се среди...
n/a [:D] бог да чува... Што ти па смета дека е избришана темата „Молба до модераторот“ ?
n/a Во темата Македониа, при крај имаше една приватна „препирка“ заебанции помеѓу Снејк Бајт и мене, мислам дека затоа е затворена темата. Снејк Бајт после самиот го избриша неговиот пост, сакав и јас мојот, па видов дека модераторот ја заклучил темата и не можев тоа да го сторам. Па го замолив модераторот за мене тоа да го стори и да го избрише мојот пост во веќе заклучената тема.
intel Не ми смета ама во таа “тема“ бараше да ти биде избришан последниот пост во темата Македонија по што истата се заклучи.Стварно нема смисла. BTW Можеш и сам да си ги бришеш постовите. П.С.Ништо лично,извини.
n/a Нема проблем. Јас мислам дека и оваа тема треба да се избрише. [:D]
melpomena Da ne doagja do zabuni, sekoj sam mozhe da si izbrishe svoj post. Taka da maleshevo mozheshe i sam da si go izbrishe postot, ama najverojatno ne znael...
n/a
quote:
Originally posted by melpomena
Da ne doagja do zabuni, sekoj sam mozhe da si izbrishe svoj post. Taka da maleshevo mozheshe i sam da si go izbrishe postot, ama najverojatno ne znael...
Поздрав мелпомена. Не можев, дека беше веќе заклучена темата.
OooOo Ovaa tema kje bide prefrlena na FAQ Vmacedonia kade shto i e mestoto.
Strelec
quote:
Originally posted by Thief
Е, сега, „молба до модераторот“ е тема која не сум ја ни затекнал, а секојдневно не промашувам ниту една тема!
Thief, дали ти е намерата да се изјаснуваме сите администратори еден по еден дека сме невини, за на крај да се најде виновникот?
Thief Неее... јас само да кажам дека сум невин! [:D] Знаеп, Стрелец, Интел го знам одамна и мислам дека штом реагира мора да има нешто... но, го знам и Мисирков, ан пример (барем по пишување), па претполагам дека и тој без причина не реагирал. Целта ми беше да поттикнам да се расчисти ова, зашто не сакам да има конфронтации, ако за тоа нема потреба, нели?! Особено, ако луѓе кои ги ценам, како Мисирков, а и познавам - Интел, конфронтираат, кадешто мислам дека нема потреба за тоа. Воопшто, не гледам дека има виновник тука, зарем ти гледаш некој „виновен“ ? :)