Gorgi Naumov i Borce Davidkovski
Gorgi Naumov i Borce Davidkovski
krzno Ovoj prviov od VMRO DPMNE i ovoj vtoriov od SDSM mesto da pomognat i oni da se raskrinka ovoj ajdukov od DUI Budzaku oni kazuvaat deka ne bil samo on tuku korupcija imalo i kaj makedonskite ministri. Dodeka site albanski partii zastanaa da go branat Budzaku ovie dvajcava pederista gi napagaat makedonskite ministri i toa bez osnova. Pa uste im bil kriv i Hari Kostav zasto gi prisluskuval.A ovoj pak Borce Davidkovski bil predlozen i za minister za pravda od strana na Buckovski. E makedonce,makedonce prosto si kako kutuk.
трендафил Не би можел да се согласам дека треба да ги копираме албанците во се`. Албанците се однесуваат примитивно и сакаат отцепување од Македонија. Едноставно Македонија не ја сметаат за своја држава и се на страната на секој што ќе и наштети на државата, посебно ако тоа е во полза на некој албанец. Ние не можеме да се однесуваме така, затоа што како народ сме поодговорни за државата од малцинствата, па дури и ако се работи за големо малцинство. Во љубовта кон својата нација (не и во мразењето на другите) треба да ги копираме албанците. Ова посебно важи за македонските политичари, посебно за оваа гарнитура која македонско-албанската рамковна спогодба ја проширува на своја рака, самопрогласувајќи се за единствен застапник на сите македонци. П.С.: Единствено тие што се за размена на територии може да подржуваат дури и незаконски да се пренесе нешто од територијата што мислат дека треба да им остане на албанците на „наша“ територија.
DJ_SHEMA Krzno A shto treba? Da se krijat lopovite? Taka li kje se gradi drzavata? Treba site shto se korumpirani da skapat vo zatvor eden period pa da im dojde pametot.
Strelec Davitkovski e denovive aktuelen poradi javno iznesenata kritika deka vladata na RM se formira vrz osnova na partiski spisoci, sto mislam deka e povekje od umna konstatacija!