Октоподот си е сеуште жив ...зарем не ?!
Октоподот си е сеуште жив ...зарем не ?!
lav http://www.vreme.com.mk/novost.action?id=16453&broj=259 Читајќи ги внимателно новиниве за и околу Битола ме подсети(ја) дека некојпат многу бараниот и никојпат досега фатен со рака ОКТОПОД ти бил сеуште жив но и здрав односно витален , разбира се во неговото праисконско гнездо ...мислам на Битола. Иако да признаам дека има скришни места и во многу градови и градчиња ширум нашава Македонија...која лежи на болничка постела без надеж дека некој и ќе ја „крене„ од таму.
intel
quote:
Originally posted by lav
http://www.vreme.com.mk/novost.action?id=16453&broj=259 Читајќи ги внимателно новиниве за и околу Битола ме подсети(ја) дека некојпат многу бараниот и никојпат досега фатен со рака ОКТОПОД ти бил сеуште жив но и здрав односно витален , разбира се во неговото праисконско гнездо ...мислам на Битола. Иако да признаам дека има скришни места и во многу градови и градчиња ширум нашава Македонија...која лежи на болничка постела без надеж дека некој и ќе ја „крене„ од таму.
Да,да исто како и ти.Сеуште си жив и здрав и лупаш теми два пати на ден по една.Со секое лексилиумче по една тема а?Браво!!!! Колку кратко си овде а веќе можат да ти позавидат членови со по две години стаж колку постирања и теми имаш напишано. ЦЦЦЦЦ...бог да чува.
lav
quote:
Originally posted by intel
quote:
Originally posted by lav
http://www.vreme.com.mk/novost.action?id=16453&broj=259 Читајќи ги внимателно новиниве за и околу Битола ме подсети(ја) дека некојпат многу бараниот и никојпат досега фатен со рака ОКТОПОД ти бил сеуште жив но и здрав односно витален , разбира се во неговото праисконско гнездо ...мислам на Битола. Иако да признаам дека има скришни места и во многу градови и градчиња ширум нашава Македонија...која лежи на болничка постела без надеж дека некој и ќе ја „крене„ од таму.
Да,да исто како и ти.Сеуште си жив и здрав и лупаш теми два пати на ден по една.Со секое лексилиумче по една тема а?Браво!!!! Колку кратко си овде а веќе можат да ти позавидат членови со по две години стаж колку постирања и теми имаш напишано. ЦЦЦЦЦ...бог да чува.
Кољега Биди (еднаш барем) чесен и кажи што повеќе ти смета: 1.Бројот на постови ? 2.Бројот на новоотворени теми ? пс Тоа е сепак мое право , и искрено се надевам дека тука нема ништо спорно , а ???
krzno Intel Bidejki predhodniot post e zatvoren (za"Lumiks")da ne ostanam nedokazan ovde ke pisam dve recenici. Jas sum strpliv decko i ke pocekam povtorno da proraboti ajvar.com.Znaes deka ajvar mi e prva ljubov,a kako sto vikaat "prva ljubov zaborava nema". Sto se odnesuva do nickot ne bi go menjal od prosta pricina sto tuka sum samo odvreme navreme kolku da se ocesam. p.s.koja sloboda ja imavme covece na ajvar.com.Ovde odma gi zatvaraat temite?
lav
quote:
Originally posted by krzno
Intel Bidejki predhodniot post e zatvoren (za"Lumiks")da ne ostanam nedokazan ovde ke pisam dve recenici. Jas sum strpliv decko i ke pocekam povtorno da proraboti ajvar.com.Znaes deka ajvar mi e prva ljubov,a kako sto vikaat "prva ljubov zaborava nema". Sto se odnesuva do nickot ne bi go menjal od prosta pricina sto tuka sum samo odvreme navreme kolku da se ocesam. p.s.koja sloboda ja imavme covece na ajvar.com.Ovde odma gi zatvaraat temite?
Типична балканска демоНкратија , разбира се. Кој не ја почуствувал слободата на искажаниот збор без нечие „посредство„ (демек без многу важни фаци=шнајдери) тој никојпат нема да знае што значи СЛОБОДА. поздрав