Историја на македонскиот народ
Историја на македонскиот народ
Strelec Промовирани се последните два од петте тома на "Историја на македонскиот народ". Изјава на д-р Јован Донев: На македонската јавност и презентираме дело во кое лежат одговорите на многу прашања со кои се соочуваме. Дали можеби некој знае како најлесно да се стигне до комплетното издание од пет тома?
angomako pa redno bese!
Divider Zarem go nema vo AEA na Pavlovski? Bi trebalo.
highlander Мислам дека „најлесно“ ќе ги добиеш ако замолиш некој пријател во Македонија да ги купи и да ги испрати јабана. Или да дојдеш и да си ги купиш сам ;) Само незнам дали се излезени во продажба. Слушнав дека во овие 5 тома повеќе внимание му е посветено на Македонскиот народ, за разлика од поранешните истории, во кои главна тема била КПЈ т.е КПМ. Во секој случај... редно беше, како што рече ангомако