Св. Јован Крстител постоел!
Св. Јован Крстител постоел!
Strelec "Ова е прв конкретен доказ дека Јован Крстител навистина постоел и, наедно, прв археолошки доказ за историската точност на Евангелието", изјави Шајмон Гибсон, археолог со диплома на лондонскиот универзитет и автор на неколку научни трудови од областа на библиската археологија. Пештерата со доказите што ја открил се наоѓа на територијата на... [url="http://www.vecer.com.mk/tekst.asp?tid=3367"]Повеќе[/url]
dejan xix strelec, so poslednite zborovi, go pravi topikot bozem e nekoja nagradna igra:p