hair loss, efektivni sredstva protiv pagjanje
hair loss, efektivni sredstva protiv pagjanje
n/a Dali nekoj znae bilo kakvi efektivni sredstva koi sprecuvaat pad na kosata, pa duri i zasecite koi se pojavuvaat na stranite. Bilo kakvi sugestii se dobredojdeni.
The_Crow Vaka so ogled deka se soocuvam so istiot problem eve nesto da progovoram i jas na ovaa tema. Edno od poefikasnite sredstva za borba protiv opaganje na kosata e masaza na vlaknoto mislam na korenot na kosata. Jas koristam eden lek na bosna farma se vika PilFud eftin e ne e mnogu skap a ima zadovoluvacki rezultati se koristi i protiv saborea. Moze da se najde vo site pogolemi apteki vo skopje i vo aptekite sirum republikata. Lekot e na prirodna baza se nanesuva so pamuk na glavata i se masira. Sprecuvanjeto ke se namali po prvite tri nedeli od upotrebata, a za rastenje ponatamu se preporacuva da se stava po dva pati sekoj den. Ali sepak ne sum lekar jas najdobro konsultirajte se so lekar za dozata nacinot i sl. stvari. Imav uste eden preparat sto i jas sam go koristev megutoa ne mozam da se setam na negovoto ime stom ke go najdam ke vi go soodvetno prezentiram .
n/a „Рецепт“ се викаат шампоните ги има за повеќе намени, ги прави „Илирија“... мислам. Меѓу нив има и таков кој го спречува прекумерното опаѓање на косата, не дека го спречува потполно опаѓањето, ама го намалува интензитетот. Летото ми паѓаше по цела шака коса, сега откако го користам приметливо се намали. Не пишува дека има негативни ефекти, тоа е обичен шампон кој кошта 5-60 денари, а и не сум приметил дека има, дури може да се каже дека има и други дејства,(про ефекти) оти со него почна да ми исчезнува и првутот. Има и еден друг исто така Словенски (словенците се цареви btw) се вика Фитовал, заедно со него се пијат и истоимени капсули, 3 месеци, по трипати дневно, тоа се витамиско-минерални капсули кои го потхрануваат коренот на косата, но ако пиете вакви капсули не треба да пиете алкохол а 3 месеци е многу, многу долг период, барем за хроники :)) Овие шампони помагаат ако опаѓањето на косата не настанува како последица на гените. Ако се во прашање тие, тогаш за жал нема спас, како што кажа некој претходно. п.с. Ќе ви кажам нешто за наследувањето на келавоста во наредниот пост, па ке можете сами да откриете дали тоа е причината за паѓањето.
n/a Има еден словенски шампон, Рецепт, против прекумерно опаѓање на косата, ако е до тоа. Ни јас многу многу не верував дека може да ми помогне, ама добар е.
OooOo Kako se vika shamponot i ima li sporedni efekti (kontra efekti)?
Strelec Macidon, еве [url="http://forums.vmacedonia.com/topic.asp?TOPIC_ID=4403"]ОВДЕ[/url] еден топик на кој што е разговарано на истата тема! А ако за проблемот најдеш решение, праќај го и кај мене веднаш!:)
sinner` nishto ne vi pomaga, genetsko vi e... premnogu testosteron (mashki sexualni hormoni)vo krvtta[:D]no ima edna pozitivna strana:nema opasnost da postanete homosexualci[:p][:D][:D][:D]