Настан на годината
Настан на годината
трендафил Како најважен позитивен настан во 2004 за мене е признавањето на уставното име на нашата земја од страна на САД, иако сјајот е потемнет поради причината зошто е тоа направено (референдумот). Изгледа да не беше референдумот немаше ни да се случи ова. Црни настани има многу повеќе. Од злоупотребата на убиството на председателот Трајковски, убиството на кумановците во Ирак, убиството на Диме Поштарот, изборот на Црвенковски, Кондово, легализацијата на Малоречанскиот универзитет (наместо отварање на нов), територијалната поделба, идиотскиот однос кон бранителите од 2001... Ова последново, по мене е најцрно што го правеше оваа власт, бидејќи мислам дека се прави за да се плашиме ние македонците (под македонци ги подразбирам сите неалбанци) да си ја браниме државата. Бидејќи во власта немаме ниту малолетни ниту малоумни, ова го прават свесно, веројатно затоа што си ја продале душата на ѓаволот.
intel Настани на годината -Новата женска на Љубчо,Весна достојна замена на Доста како ги бира и кај ги наоѓа????.Мора да бил заљубен во баба му кога бил мал. -Новата женска на Гвујо,Кедев. -Бранко Претседател на Република Македонија -Бучко Премиер -Лав и Трендафил на http://forums.vmacedonia.com(сега може да ни позавиди и Џери Спрингер)секако со подршка од Слацк&цомпану
Strelec За мене настан на годината е манифестирањето на тотално незрела наивност од страна на опозицијата која го упропасти референдумот сакајќи од него да извлече политичка корист. Наместо референдумот да го прикажат како борба против целокупниот начин на водење политика што речиси деценија и пол егзистира во Македонија, тие референдумот сакаа да го прикажат како борба против СДСМ и против Албанците во Македонија! За потоа вината за неуспехот да ја бараат во меѓународниот фактор!?
jamajka Za mene ubedlivo najnastan vo showbussines-ot e izborot na Bane za Miss na Macedonia. Krunata za zal ne ja primi kako shto prilega na eden izbor, od tehnichki prichini. Od konkurencija otpagjaat delbite na VMRO, poshto toa e veke viden plagijat vo poslednite 14 godini i ednostavno toa ne pominuva kaj publikata. Isto taka od konkurencija ispadna i Kondovo, poshto nesposobniosta na nekoi si ministri veke gi vidovme vo 2001, taka da i toa e plagijat. Priznavanjeto na SAD otpagja, bidejki nikoj od Makedonija i ne e mrdnal so prst za toa da se sluchi.
filozofka Najnastan e promenata na vlasta a na kako sekoj si ima svoja vistina -Sekerinska za se sto napravi za vlez vo EU I mnogu drugi ne politicki nastani..
јузер Реизборот на Буш за претседател на САД. На наше големо задоволство и тоа во клучен период за иднината на Македонија >>
f9 Настан на годината =за светот е Цунамито а за Македонија територијалната поделба.
achtung_panzer Malku off-topic... go gledam datumot, vremeto na pishuvanjeto... pa dobro be lugje, neli ste mamurni od dochekot na Nova Godina, pa prva vecher, pa vtora vecher... pu da mu se snevidi... get a life...
SLaCk Epa uste od sega pocnuvame da ja rusime vladata za da moze podocna poubavo da gi slavime praznicite a ne na plostad so po edna pijacka.
Divider Nastan na godinata e padot na avionot na Trajkovski. Mnogu skap atentat!