Srbite vekje si pravat scenarija za 2005
Srbite vekje si pravat scenarija za 2005
WhyAsker MAKEDONIJA NESTAJE 2005. GODINE, DEO PRIPADA SRBIJI, DEO - KOSOVU Amerikanci najavljuju osam mogucih varijanti za resavanje kosovskog problema. Svaka dotice nezavisnost. Da bi se to realizovalo, Srbija mora da dobije deo Bosne (Republika Srpska) kao kompenzaciju za izgubljenu pokrajinu, a za Makedoniju ne postoji drugo resenje - nego podela. Albanci u Makedoniji su verovatno to znali jos na pocetku raspada bivse SFRJ, pa su referendumom 1994. i proslogodisnjim ratom defakto izborili autonomiju koja bi trebalo da udje u sastav velikog Kosova. [url]http://www.svedok.co.yu/index.asp?show=31916[/url]
concrete Eh, srbi srbi, za k... ne ve biva , pak vi go podelija delot. MAKEDONIJA NESTAJE 2005. GODINE....,a Srbija?????? Pisuvaat za 8 varijanti, a dvete drugi nikoj ne gi spomnuva , ne im se po volja, pa kako Tom the cat , vednas prasinata pod cerga. Grcko-Srpska konfederacija .....he,he,he!!! Neverojatno kolku site beznacajni naokolu, bi sakale makedonskoto ime da zagine!!! A taa nikako da gi poslusa....he,he, ajde sepak se praznici , sekoj moze da pozeluva zelbi i da mu gi praka na Dedo Mraz !!!!
Pina Kafanski muabeti i nishto drugo. Osum varijanti??? Se gleda deka ova e od nekoj totalen amater, zalutal vo politichki analizi i "predviduvanja".