Не е ова Thief...
Не е ова Thief...
Strelec ...туку некој негов имењак и презимењак кој што се запишал во книгата на гости, на вебсајтот на популарната млада пеачка Елена Ристовска! Еве ви линк: http://www.m2.com.mk/elena/kg.asp А еве го и текстот: Мојата љубов кон тебе никогаш нема да згасне, ќе продолжам да ги бакнувам твоите слики кои ги печатам од интернет и сликите кои ги сечам од дневните Македонски весници. Ќе продолжам да продавам овчо млеко низ Тетовската околија за да можам да ти пружам удобен дом кога ќе те земам за жена. Бобан Карапејовски А што мислите... како знам дека не е тоа Thief? Епа спрема возраста... Нашиот Тетовчанец сеуште нема 18 години како што пишува таму!:)
OooOo c c c cc ... On [url="http://forums.vmacedonia.com/topic.asp?TOPIC_ID=8041#134617"]ovde[/url] vika kako gi ispushtile decata od raka, a on sam odlepil ustvari. Kaj planira da ripa u tavche da se ozheni, kaj lazhe za godinite pa ushte i ovcho mleko shitka [xx(]
wolf_pack xixixixixixixixi[:D][:p][:D]
c0nGuR
quote:
Originally posted by Strelec
...туку некој негов имењак и презимењак кој што се запишал во книгата на гости, на вебсајтот на популарната млада пеачка Елена Ристовска! Еве ви линк: http://www.m2.com.mk/elena/kg.asp А еве го и текстот: Мојата љубов кон тебе никогаш нема да згасне, ќе продолжам да ги бакнувам твоите слики кои ги печатам од интернет и сликите кои ги сечам од дневните Македонски весници. Ќе продолжам да продавам овчо млеко низ Тетовската околија за да можам да ти пружам удобен дом кога ќе те земам за жена. Бобан Карапејовски А што мислите... како знам дека не е тоа Thief? Епа спрема возраста... Нашиот Тетовчанец сеуште нема 18 години како што пишува таму!:)
Ne se znae nikogash, moze se predstavil so taa vozrast vo knigata.[^] btw, ke chekame da vidime Thief so ke kazhe.[:p]
VeGaS Име Стрелец Возраст 18 Град Кичево [:D][^][:D]
c0nGuR Ne e toa Thief, nego gleam deka nekoj go mesti, a koj neznam.[^][:p]
StormAngel Jas znam koja.[:D]
Thief Хахаха... интересно! Убаво на тој што му текнало! :) Навистина се насмеав убаво... очигледно на некои сум им (се` уште?!) опсесија... :))) Btw, македонски се пишува со мала буква, мислев дека така Стерелц открил дека не сум јас! :)
RaGeAnGeL ne ne ic ne si ti...btw mislam deka mi imas prateno 2-3sliki od tebe i od elena...ama ne ne taa e druga elena[:D][:D]