Како да отидеш и да се снајдеш во странство?
Како да отидеш и да се снајдеш во странство?
Strelec Во последниве 12 до 13 години од Србија заминале преку 200 илјади и тоа најобразовани и најквалификувани млади луѓе , но политичката елита и натаму е глува за овој сериозен проблем . Неодамна објавената книга “Како да отидеш и да се снајдеш во странство” е на најдобар пат да стане бестселер во Србија. Оваа книга преставува збир од практични упатства, кои се најзанимливи за големиот број млади луѓе кои како што велат последните анкети сакаат по секоја цена да заминат од земјата. [url="http://www2.dw-world.de/macedonian/kultur/1.117141.1.html"]Извор: Deutsche Welle[/url]