Хисни Шаќири ќе поднесе оставка
Хисни Шаќири ќе поднесе оставка
трендафил Потпредседателот на Парламентот Хисни Шаќири најави оставка поради неисполнување на Рамковната спогодба. Како коалиционен партнер на СДСМ и ЛДП, односно државотворец, претпоставувам дека Шаќири се повлекува затоа што во неговиот крај раселените лица од Матејче уште не се вратени дома и затоа што се палат куќите во Арачиново. И вие ли го мислите истото, што во наплив на соживот го помислив јас?
Pana Ta preku Stojko ako podnel ostavka!
lav
quote:
Originally posted by Pana
Ta preku Stojko ako podnel ostavka!
Не е пробљем кољега Пана оставката , ами однесувањето на Македонците кон тоа што овој докажан КАЧАК го кажува но и прави. Мислам на сеуште „раселените„ лица и запалените-им куќи , која и каква порака се „праќа„ до сите нив од ХИЕНИТЕ , како во власта така и во градовите и селата Македонски.
Divider А бе и Хисни и сите тие криминалци не само оставка што треба да дадат ами треба сургун да одат. Подеднакво македонци, албанци турци, власи... Топтан сите сургун или пошумување на Мариово!!
lav
quote:
Originally posted by Divider
А бе и Хисни и сите тие криминалци не само оставка што треба да дадат ами треба сургун да одат. Подеднакво македонци, албанци турци, власи... Топтан сите сургун или пошумување на Мариово!!
Ова ти се вика „просек„ во проценките. Јас зборувам за ХИЕНИТЕ во Власта или КАЧАЦИ со други зборови со кои сте во brudershaft спојка бре Пана црни бре Пана.
Pana Taka e!Site kriminalci treba surgun da odat.Sakav samo da kazam deka me zabole petelov za Hisni.
lav
quote:
Originally posted by Pana
Taka e!Site kriminalci treba surgun da odat.Sakav samo da kazam deka me zabole petelov za Hisni.
Еден ’исни шаќир ќе „оди„ ама веднаш друг таков качак ќе ни дојде на неговото место...благодарение на вашата коаљиција со нив бре црни пана бреј.
Pana Hi...hiii...hiiiii....ariverderci tutti ebaci
lav Auguri signore Pana Buon viaggio