Brejk SDS-ovski kandidat?
Brejk SDS-ovski kandidat?
Bicho Ovie drzhava sakaat da vodat: "Сдсмовците од Центар се изненадени што познатиот пејач Дарко Гелев- Брејк стана фаворит за градоначалнички кандидат на таа скопска општина. Тие и не знаеле дека тој е член на нивната партија. Истакнати активисти од општинската организација во Центар најавуваат дека ќе реагираат ако по завршувањето на постапката за евидентирање на кандидатите за градоначалници остане номинацијата за Брејк."-prezemeno od Vreme


mako Pa veke ima pejaci i basketisti parlamentarci, oti ne i gradonacalnici? Vojo e folkpejac a ovoj 'Brejk' mi zvucit kako da e raper. Yo!
Bicho
quote:
Originally posted by mako
Pa veke ima pejaci i basketisti parlamentarci, oti ne i gradonacalnici? Vojo e folkpejac a ovoj 'Brejk' mi zvucit kako da e raper. Yo!
[:o)] Abe batka ti kaj zhiveesh? [:o)] Peach e Brejk. I sopstvenik na City radio. Zet na Sveto pivara. Ring a bell?
mako Abe vo 'Cyber Makedonija-va' zhivejam![;)] E za toj Sveto sum cul - e clen na 'oligarho-mafijata' a?. Toa indikirat deka na 'Brejk' mu se mnogu mili i (bank)notite.
Misirkov Sveto bese neprikosnoven no i toj padna kako kruska. Pa bar da kazese deka e otstranet. Sveto se javi so zborovite deka "kje doadjal na raboa" ili nesto vo toj stil i akcite kje mu ostanele.
concrete Samo malku posofisticirano: Deka se cuvstvuval veke star i misli deka pomladi (a toa nikoj drug tuku sinot na Kumot na familijata StopanskaKomora)podobro ke rabotat. Ne brigaj toj si go kupil Tikves od Kavadarci za da si ima lozjence za zanimacija pod "starost". Inaku ne mu e ni nego lesno, znaes ona : sekoja planina svoja tezina".
Divider Гледате ли луѓе до кое дереџе стигнавме, кој кретен посака, се кандидира? Се затоа што народов не сака да отвори очи и да пресемен нешто суштинско за да си помогне. Брејк кандидат за Центар, уште да чујам дека и Орце Стефковски - Царот (оној што ја испеа славопојката за брат Љубе) е канидат на ДПМНЕ и крај.
Bicho
quote:
Originally posted by Divider
Гледате ли луѓе до кое дереџе стигнавме, кој кретен посака, се кандидира? Се затоа што народов не сака да отвори очи и да пресемен нешто суштинско за да си помогне. Брејк кандидат за Центар, уште да чујам дека и Орце Стефковски - Царот (оној што ја испеа славопојката за брат Љубе) е канидат на ДПМНЕ и крај.
Ne be toj kje bide na Narodna [:D] Khhhhhhh
Divider Какај Бичо какај!! Сепак, да не е на Доста, Друм!
Bicho
quote:
Originally posted by Divider
Какај Бичо какај!! Сепак, да не е на Доста, Друм!
Aman PreCedetele ne se lutete na mene greshniot [;)] Sho be pa i ti se potrese tolku? So Ljambe i Vojo i skotot Florovski u Narodna normalno deka ima mesto i za Carot. Nego odkaj go znaesh zhivti sve?
Divider Папучар, на некој работи не вреди да се одговори сериозо, абидејќи денес не сум ногу за дрндупка расположен ќе останам нем на твоите провокации.