Песна со најмногу балкански верзии
Песна со најмногу балкански верзии
јузер Според мене тоа дефинитивно е: 1. Арија - На минута или две (Македонија) 2. Жељко Самарџич - Безобразно зелене (Србија и Црна Гора) Имам слушнато и романска и бугарска верзија, значи четири верзии до сега [:o)]
Thief А, оригиналот е грчки! Барем јас на грчки првпат ја имам слушанато и ја чував низ компјутер како доказ дека Вучиќ е плагијатор, ама... се изгубила некаде во некое од мноштвото преинсталирања на Виндоусов! :(
wolf_pack Ima nogu takvi pesni so razlicni verzii.