10.000 ЕВРА Плата за секој Македонец дава .....
10.000 ЕВРА Плата за секој Македонец дава .....
lav Другарот Прецедател Зеленко ако добие подршка за реформите кои НЕМА да ги спроведува. Иде Бране кај фотограф у дуќан и овој му вика : 9X12 ? Бране му вика : тоа е 108 .....и за што толку пари ?
DonVito ke moze od pocetok :)
DonVito izgleda ne moze