Дел Понте фалсификувала документи?
Дел Понте фалсификувала документи?
Strelec КАНЦЕЛАРИЈАТА ЗА ВНАТРЕШНА КОНТРОЛА НА ОН ИСТРАЖУВА:

Дел Понте фалсификувала документи за Готовина?

МИСТЕРИОЗНА СМРТ НА СВЕДОКОТ КОЈ ГИ ФАЛСИФИКУВАЛ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ГОТОВИНА

Инсајдери во седиштето на ОН во Њујорк шушкаат за информации што би можеле да ги потресат ОН и Хашкиот суд за воени злосторства. Во ОН се претставени докази дека Карла дел Понте поднела фалсификувани документи до хашкиот Трибунал...

Повеќе

Знам дека оваа вест не е директно поврзана со Македонија, но топиков го поставив овде затоашто е сигурно дека ќе стане интересно и за случаите поврзани со Македонија, доколку сето ова се покаже како точно!