Како до телефонски број?
Како до телефонски број?
ozonce Доколку сакаш да склучиш договор за користење на PostPaid услугите на МОБИМАК, потребно е да ја следиш наведената процедура: 1. Поднеси барање за добивање мобилен приклучок во било кое од Продажните места на МОБИМАК; 2. Откако барањето ќе биде одобрено од страна на МОБИМАК: -повелете во истото Продажно место на МобиМак и подигнете ја вашата нова SIM картичка. Документи потребни за поднесување на БАРАЊЕ за добивање мобилен приклучок: За физичко лице: - Два документa: лична карта и пасош, возачка дозвола или здравствена легитимација, потребни за лична идентификација; - Потврда за вработување (заверена со печат и архивски број); - Две последни платени сметки (телефонска, за струја, парно) на истата адреса од личните документи. За правно лице: - Регистрација (прилози бр. 1 и 2); - Даночна карта; - Две последни платени сметки (телефонска, за струја, парно...). http://www.mobimak.com.mk/makedonski/Our_offer/packages/kako_do_broj.htm Koja e fintata so ovie platenite smetki za telefon, struja, voda, parno? Ova go ima i na zapad ili samo kaj nas?
slasa prasajgo apin dim toj znae se
VeGaS da da ozonche, pri potpishuvanje na bilo kakov dogovor se baraat i tuka 2-3 posledni plateni smetki, bilo od struja, gas, voda, telefon ... i normalno smetkata da glasi na ime na toj sto potpishuva dogovor... istoto e i za zapishuvanje na dete za na skolo, registracija na kola, zemanje bilo kakov course ... fintata e demek lugeto se selat mnogu chesto pa da imaat nekoj dokaz deka toa ti e poslednava adresa na ziveenje, iako mislam deka toa vo mk ne e potrebno, zaso nema tolku mnogu smena na zivealnishta, sto e skroz obratno od tuka ... ali jebi ga, kopirame od zapad[8D]
AaaAa Vegas kaj ti baraa posledna smetka? Svasta od toa Nevada ke slushnes...
VeGaS mi baraa posledni tri smetki za zapishuvanje na skolo ... za nova registracija na kola ... za driver license ... ne se sekaam za sto drugo !