Хауард Дин - претседател на демократите
Хауард Дин - претседател на демократите
Strelec Хауард Дин, поранешен демократски кандидат за претседател на САД, во саботата беше избран за претседател на Демократската партија, со желба да прекине досегашната превласт на Републиканската партија во политичкиот живот на земјата. Педесетгодишниот Дин едногласно го избраа околу 450 челници на партијата, кои се собраа во Вашингтон. Тој беше единствен кандидат, бидејќи другите се повлекоа.
achtung_panzer
quote:
Originally posted by Strelec
Хауард Дин, поранешен демократски кандидат за претседател на САД, во саботата беше избран за претседател на Демократската партија, со желба да прекине досегашната превласт на Републиканската партија во политичкиот живот на земјата. Педесетгодишниот Дин едногласно го избраа околу 450 челници на партијата, кои се собраа во Вашингтон. Тој беше единствен кандидат, бидејќи другите се повлекоа.
Heheheee, kje se povlechat ami, koj saka da bide kapetan na brod shto tone... Za da se bide demokrat izgleda treba da se bide looser: tie sho se busaat u gradi deka se fanovi na demokrative sve nekoi mentusi, pederi, zabegani... ili toa ili "borci za chovekovi i zhivotinski prava"... koj od koj pogolema karikatura...
AaaAa
quote:
Originally posted by achtung_panzer
quote:
Originally posted by Strelec
Хауард Дин, поранешен демократски кандидат за претседател на САД, во саботата беше избран за претседател на Демократската партија, со желба да прекине досегашната превласт на Републиканската партија во политичкиот живот на земјата. Педесетгодишниот Дин едногласно го избраа околу 450 челници на партијата, кои се собраа во Вашингтон. Тој беше единствен кандидат, бидејќи другите се повлекоа.
Heheheee, kje se povlechat ami, koj saka da bide kapetan na brod shto tone... Za da se bide demokrat izgleda treba da se bide looser: tie sho se busaat u gradi deka se fanovi na demokrative sve nekoi mentusi, pederi, zabegani... ili toa ili "borci za chovekovi i zhivotinski prava"... koj od koj pogolema karikatura...
Ubav jazik- se sovpagja so potpisaniot (pretpostavuvam) agreement za koristenje na forumot od trana na achtung_panzer....