Moderiranje
Moderiranje
BorisVM Od sega ovoj forum e otvoren bez moderiranje i zatvoranje na temi. 1. Bez pcuenje. 2. Bez lichni navredi. 3. Bez postiranje na privatni razgovori.
Mufla Од сега овој форум ќе го модерирам јас. Малце ќе ве стегнам, се разлабајфте ептен [}:)] 1. Без поставување на приватни слики. 2. Логови од мирц, мсн или друг програм за комуникација е дозволено, доколку не е вмешан приватниот живот. 3. Пцујање е дозволено доколку не е дирекно кон некоја личност! 4. Не ме нервирајте, крф ќе паднит! [:D][:D][:D] Ако некој не ги почитува првите три правила, ќе биде опоменат и постот ќе биде избришан. Ак не му дојт умот, не заслужвит да е на овој под форум и го летаме![;)] Околу четвртото правило..обрнете внимание после запирката. [:D][:D][:D] Правилата важат за сите, без исклучоци. Значи и за админи и модератори.