Батлер не напушта
Батлер не напушта
трендафил Според „Фокус“ број 506, цена 50 денари, 10 март 2005, страна 09 лево, денес, 11 март треба да си замине Лоренс Батлер, на новата позиција, економски советник на привремениот (и принуден) босански управник Педи Ешдаун. Според неделникот: Господин Батлер ќе жали по Македонија која ја доживеа како земја на овците, егзотична храна која „ретко кој негов колега би ја јадел“ и чашката што била „заштитен знак на секој дипломат“. Во траор се и Б.Ц., Бучковски, Шеќеринска, Груевски, Ахмети кои со неговото заминување загубија незаменлив ментор. Но, за сите останати, отсуството на неговата сеприсутност ќе биде нешто како можност да почнат да дишат со полн капацитет. Почнете да дишете слободно.
lav
quote:
Originally posted by трендафил
Според „Фокус“ број 506, цена 50 денари, 10 март 2005, страна 09 лево, денес, 11 март треба да си замине Лоренс Батлер, на новата позиција, економски советник на привремениот (и принуден) босански управник Педи Ешдаун. Според неделникот: Господин Батлер ќе жали по Македонија која ја доживеа како земја на овците, егзотична храна која „ретко кој негов колега би ја јадел“ и чашката што била „заштитен знак на секој дипломат“. Во траор се и Б.Ц., Бучковски, Шеќеринска, Груевски, Ахмети кои со неговото заминување загубија незаменлив ментор. Но, за сите останати, отсуството на неговата сеприсутност ќе биде нешто како можност да почнат да дишат со полн капацитет. Почнете да дишете слободно.
Се додека не (ни) пристигне новиот „Батлер„ нели???.