Македонец е кандидат за прв човек на Boing
Македонец е кандидат за прв човек на Boing
Strelec Македонецот Мајк Зафировски е еден од двајцата најсериозни кандидати да го преземе управувањето со Boing! http://www.forbes.com/business/2005/03/07/cz_mt_0307boeing.html