Браќате Блгари...
Браќате Блгари...
sapeski ...будно [url="http://forum.gbg.bg/cgi-bin/showpost.pl?Board=makedonija&Number=5667&page=0&view=collapsed&sb=5"]бдеат[/url] на блгарско-татарско ориентираните теми на форумов. Чичко Славе, дај лупни на ова АјПи: 205.250.56.129
intel
quote:
Originally posted by sapeski
...будно [url="http://forum.gbg.bg/cgi-bin/showpost.pl?Board=makedonija&Number=5667&page=0&view=collapsed&sb=5"]бдеат[/url] на блгарско-татарско ориентираните теми на форумов. Чичко Славе, дај лупни на ова АјПи: 205.250.56.129
У маму им.Па уште јас прв на список.Мора Трендафил да ме отцинкал или Битушанец. All Forums Macedonia Macedonia - News and Political talks Trendo e pro-bugarski orientiran? New Topic Reply to Topic Printer Friendly Previous Page | Next Page Author Topic Page: 1 2 3 4 5 6 of 6 bitushanec Brucosh Macedonia 278 Posts Posted - March 08 2005 : 02:27:18 -------------------------------------------------------------------------------- Intel napisal: "Позадината е јасна,не само што повеќе нема Македонско малцинство во Бугарија туку сега има Бугари во Македонија
dalila Ccccccc....sto e be ova intel?[:D][:D] Na tapet ,a?!? A bas mislev da ti predlozam na leto da odime na "Zlatnite pesoci"...[:D][:D][:D]
intel
quote:
Originally posted by dalila
Ccccccc....sto e be ova intel?[:D][:D] Na tapet ,a?!? A bas mislev da ti predlozam na leto da odime na "Zlatnite pesoci"...[:D][:D][:D]
Златна Треска.
Whitebaby
quote:
Originally posted by dalila
Ccccccc....sto e be ova intel?[:D][:D] Na tapet ,a?!? A bas mislev da ti predlozam na leto da odime na "Zlatnite pesoci"...[:D][:D][:D]
Sorry,Intel e bukiran za narednite 100 godini. [8D]
angel [?] [?] [?]
intel
quote:
Originally posted by Whitebaby
quote:
Originally posted by dalila
Ccccccc....sto e be ova intel?[:D][:D] Na tapet ,a?!? A bas mislev da ti predlozam na leto da odime na "Zlatnite pesoci"...[:D][:D][:D]
Sorry,Intel e bukiran za narednite 100 godini. [8D]
Ќе мора охридско-скопско лоби да правиме.Нема чаре.[:I]
Strelec intel, samo ti i dime za zhenski, duri i lobito (zaedno so chesta) gi prodadovte!:)))
Whitebaby
quote:
Originally posted by Strelec
intel, samo ti i dime za zhenski, duri i lobito (zaedno so chesta) gi prodadovte!:)))
Vidish li kako raboti PRAVO lobi? [8D]
Whitebaby
quote:
Originally posted by intel Ќе мора охридско-скопско лоби да правиме.Нема чаре.[:I]
[:D]
Strelec Карактерот на интел = Палома шамивче!:)
intel
quote:
Originally posted by Strelec
Карактерот на интел = Палома шамивче!:)
Нема врска,тоа е тактика додека потпише веќе имам информација дека ќе го смени потписот,ЗА мене.
Whitebaby
quote:
Originally posted by intel Нема врска,тоа е тактика додека потпише веќе имам информација дека ќе го смени потписот,ЗА мене.
Teshko, a bogami i nikako! [8D]
intel
quote:
Originally posted by Whitebaby
quote:
Originally posted by intel Нема врска,тоа е тактика додека потпише веќе имам информација дека ќе го смени потписот,ЗА мене.
Teshko, a bogami i nikako! [8D]
Ок,ја испушти последната шанса.