Бидете хумани, да му помогнеме на Иван!
Бидете хумани, да му помогнеме на Иван!
a-pin-dim [img]http://www.4fun.com.mk/images/sliki/topic/raka.jpg[/img] Операцијата чини 15.000 евра, а родителите на Иван немајќи средства за да тргнат во борба со оваа болест, побараа помош од своите сограѓани... Со вртење на посебниот број 070 143 777 сите хумани граѓани кои сакаат да му помогнат на овој млад човек, може да донираат 100 денари, доколку пак постојат фирми, институции и граѓани кои сакаат да донираат поголеми средства, може да се јават на 070 638 134.
Divider Гледам дека нема интерес да се напише кој колку и али воопшто донирал. Јас донирав 200 денари, сушност, тоа не е ништо, но ако секој даде по 100 или 200 денари, ќе се соберат средствата за час и дечкото ќе може да биде опериран навреме. А Вие како милувате!
Thunder from down under a koj e ivan i sho e rabotata so nego be dime ?
angel Донирано.И ми се заблагодари со пораки. Ако не сакаат да знаеме кој е и што е проблемот, не треба да прашуваме. Кога се бара за лек јас веднаш донирам и не прашувам.