MakSportNet
MakSportNet
zEk0 Здраво, Јас сум еден од уредниците на МакСпортНет, единствениот барем досега македонски спортски портал кој нуди вести и новости од сите спортови (со посебен акцент на фудбалот). Сајтот постои неколку години, во последно време замре ама сега повторно функционира. На сајтот работиме неколку спортски ентузијасти. Сакам да ги слушнам вашите коментари за овој сајт, во секој поглед - дизајн, функционалност, начин на пренесување на вестите. Во моментиве работиме на популаризирање на сајтот со цел тој да стане место каде на македонски ќе можете да се информирате за сите збиднувања во сферата на спортот и да разменувате мислења. За почеток токлу... посетете го сајтот и прокоментирајте... Поздрав Ико - МакСпортНет Тим
Bravo Zeko stranata e super, samo najbitno spored mene , drzete ja 'update'-uvana , na sho pokratki vremenski intervali ... Ajde so srekja:)
silijeski Старната е добра,ама и малку update треба да направите на резултати ,табели и сл. Браво за напорите што ги вложувате и продолжете само така.
zEk0 Благодарам на поддршката, многу значи. Се трудиме, ама морам да ти напоменам дека сепак работиме во домашни услови но сепак се надевам дека за краток временски период макспортнет ќе биде ваш прв избор за спортски новости на интернет.