Kajmak in Marmelada
Kajmak in Marmelada
n/a Една одлична комедија. Мене лично филмот ми е од поомилените инаку најинтересна ми е сцената кога ќе ги шверцоваат емигрантите во Италија. Уствари ќе ги остават на паркинг во Словенија и ќе им кажат дека се во Италија. А пред тоа Белогрлич чука на камионот и вика италијански зборови без врска "кватро стаџоне, чичолина, документе документе, камионе дон вито санпреџерно, командоре бона сера парандоре" [img]http://img184.echo.cx/img184/7246/11vr1.jpg[/img] [img]http://img184.echo.cx/img184/5305/57en.jpg[/img] Кој ќе го гледа, сигурно нема да зажали. Пријатен [url="http://www.podzemlje.com/tb/download.php/2095/kajmak%20in%20marmelada.torrent"]даунлоад.[/url]
јузер Премиерно го гледав филмов на Скопскиот фестивал, и имав прилика во живо да ги запознаам и Џура, и Драган Бјелогрлич и Тања Рибич (жената му на Џура) и троа муабет да направам со нив. Само со Тања Рибич ништо не се разбравме, јас ја питувам нешто, она не ме разбрах и на словенечко-српски акценат ми одговорих, па ја не ја разбрах и така натака ама важно разменихме по некоја дума.
noaNoa Najdobro e ko ke gi vozi emigrantite, no i dosta dobro e ko ke se rasprava so komsijata negova.
n/a
quote:
Originally posted by noaNoa
Najdobro e ko ke gi vozi emigrantite, no i dosta dobro e ko ke se rasprava so komsijata negova.
Тој дел ми е омилен, кога ќе ги однесат во шумата одма до автопатот и ќе им кажат во Италија сте. [:D] Кај комшијата кога ќе скокат преку тераса за да влезит дома, или во кафаната на крајот...