Samoubistvo vo Ginis (srpski)
Samoubistvo vo Ginis (srpski)
OooOo Petnaest puta pokusao da se ubije Okoreli kriminalac Nikolaj Aleksandrov zvani Nikifor (33), iz bugarskog grada Pernika, ima sansu da se „samoubistvima sa srecnim ishodom” upise u Ginisovu knjigu rekorda, prenosi Tanjug. Nikifor je, skocivsi sa cetvrtog sprata Palate pravde u Perniku, pokusao petnaesti put da sebi oduzme zivot, ali - opet nije uspeo. Prosao je bez povrede. Sofijski Standart belezi da je Nikifor u zatvorima, posto je dosad desetak puta osudivan za krade, pokusavao da izvrsi samoubistvo rezanjem vena, vesanjem i gutanjem metalnih predmeta.
beaver hunter " E, ovaj je neunishtiv" od filmot: Ko To Tamo Peva :)
angel Eeeee luge ovoj si ima MNOGU GOLEMA DUPLA MAKA. Od edna strana zivotot mu prekipel a od druga strana ne moze da si odi od ovoj svet. Ova e navistina strasno teska situacija.
¼óçåð A da proba da zivee, da vidime kolku uspeshni obidi ke ima?
StormAngel Sekakvi pacienti gi ima.[:D]
angel Da ama ovoj bas nemal sreka :)
AaaAa
quote:
Originally posted by angel
Eeeee luge ovoj si ima MNOGU GOLEMA DUPLA MAKA. Od edna strana zivotot mu prekipel a od druga strana ne moze da si odi od ovoj svet. Ova e navistina strasno teska situacija.
Bash maka, samo Isus shto bi rekol e prasanje [:D]
AlF0t Ovoj sigurno nesaka da umre....inaku da e reshen kje se ubie pa duri nikoj nema da razbere za toa a ne 15 pati bez uspeh...gluposti...samo privlekuva vnimanie.....shto ne se frlil od 10-ti kat tuku skoknal od 4-ti?...idiot....
cile Moj sovet mu e da se UPUCA.
dada Sani Machka da bese do sega ke prokockase 9 zivoti, ama ovoj..:)