Moderatorot intel i negovata SDSManija!
Moderatorot intel i negovata SDSManija!
ABC Golemi se involviranjata na nekoi clenovi,ovde na ovoj forum,vo odredeni politicki partii.Bi mozelo da se kaze deka tie "moderatori" se "dobro" finansirani od strana na vladejackata koalicija SDSM&Co. Pri mojot kratok prestoj ovde na ovoj forum zabelezav deka "pristrasniot" moderator "intel" e tolku okupiran od negovata politicka pripadnost shto mu prerasnalo vo SDSManija,shto pak od svoja strana predstavuva teshko izleciva bolest i skoro da e na isto ravnishte so shizofrenijata.Se nadevam deka ke uziva vo "brishenjeto" na slobodoumnite topici koj ja napagaat aktuelnata vlast. -Mozebi ovoj topic ke potrae "taman" tolku kolku da se vidi i mislenjeto na drugite clenovi od ovoj forum! P.S.:Ako nekoj aludira deka so ovaa tema ke predizvikam sopstvena izolacija,mozam da mu kazam deka "me boli stojko" za ovoj forum,dokolku prodolzi so zaklucuvanje i brishenje na politicki "nepodobnite" postovi za "slavniot" moderator "intel"!
OooOo Prvo mestoto na ovoj topik ne e za tuka, a vtoro mozhesh da kazhesh shto sakash, ama nemorash bash da vregjash. Shto kje bide slednoto?? Deka i ja sum za SDSM?
ABC Mislam deka ovoj topic e tocno na mesto zatoa shto e "politicki" konotiran!A,za toa dali si od SDSM&Co. neznam,megutoa se nadevam deka i ti ne si tolku "zafaten" so SDSManija!
Strelec ABC... Ako si dojden ovde so namera da provocirash, si odbral pogreshen forum! Znaeme i od kade doagjash i vo kakvo drushtvo tamu si bil... Kako i da e, pred da prodolzhish so svoeto uchestvo na forumov, te upatuvam da pojdesh i da gi prochitash pravilata na ovoj forum... Verojatno ne si imal vreme da go storish toa, od pregolema aktivnost ovde... Za samo eden den (od vchera navamu) imash 41 post... Intel e moderator na ovoj potforum i toa znachi deka za pravilata kje se grizhi toj, a ne ti... A dali raboti dobro kje kazhat administratorite i pred se' gazdata na ovoj forum, a ne ti... Se' si mislam deka si dojden na forumov so namera i da si zaminesh... Potvrda za toa e i taa tvoja izreka deka te bolel stojko za ovoj forum! Znachi, ne se zamaraj so nachinot na funkcioniranje na ovoj forum dokolku sakash da bidesh chlen ovde! Togash koga kje treba da chueme tvoe mislenje (kako i na site drugi korisnici ovde), toa kje go napravime na potforum shto e za takvi nameni, a ne na potforumov za politika!
intel
quote:
Originally posted by ABC
Golemi se involviranjata na nekoi clenovi,ovde na ovoj forum,vo odredeni politicki partii.Bi mozelo da se kaze deka tie "moderatori" se "dobro" finansirani od strana na vladejackata koalicija SDSM&Co. Pri mojot kratok prestoj ovde na ovoj forum zabelezav deka "pristrasniot" moderator "intel" e tolku okupiran od negovata politicka pripadnost shto mu prerasnalo vo SDSManija,shto pak od svoja strana predstavuva teshko izleciva bolest i skoro da e na isto ravnishte so shizofrenijata.Se nadevam deka ke uziva vo "brishenjeto" na slobodoumnite topici koj ja napagaat aktuelnata vlast. -Mozebi ovoj topic ke potrae "taman" tolku kolku da se vidi i mislenjeto na drugite clenovi od ovoj forum! P.S.:Ako nekoj aludira deka so ovaa tema ke predizvikam sopstvena izolacija,mozam da mu kazam deka "me boli stojko" za ovoj forum,dokolku prodolzi so zaklucuvanje i brishenje na politicki "nepodobnite" postovi za "slavniot" moderator "intel"!
ABC, Незнам кој колку те познава на форумов но јас те знам доволно долго. Јас само те опоменав да не го навредуваш целиот Македонски народ и ништо повеќе.Твоите ставови се твое право, но без навреди и погрдни зборови. 4 години за тебе почнувајќи од власта на Љубчо до оваа денес сите во државава освен ти и некои твои 10% народ во кои многу пати си мислел дека припаѓаш се: -морони,дрмосерци,шизофреничари,натртени,стока итн. Една од причините поради која го напушташ скоро секој форум си токму ти и твојот однос. Затоа не се занимавај со мене, побарај ја причината во себе.