ДПА бара расправа во ПССЕ за изборите
ДПА бара расправа во ПССЕ за изборите
ViennaBoy Џевдет Насуфи од ДПА ја известил Европската демократска група за неправилностите на локалните избори во Македонија и најверојатно ќе го извести во писмена форма и Комитетот на министри на Советот на Европа, јави специјалниот известувач на МИА од Стразбур. ne ne sum protiv da se ima rasprava vo PSSE,zatoa shto neregularnosti imashe. Ama ko ke gledam koj go bara toa katastrofa.Ovie pred 4 godini llom praveja sega koga izgubija baraat rasprava. I zamislete koj go izjavuva ova:Dzevdet Nasufi chovekot koj tolku kradeshe koga beshe minister shto denes e megju najbogatite vo Struga.