Za gradonalchalnikot na Skopje
Za gradonalchalnikot na Skopje
ViennaBoy ЗНАМ ЗА ПОСЕТИТЕ ВО СОФИСКИТЕ ХОТЕЛИ И ПЕДЕРИТЕ "Имам досие за тебе", "Медиумите плачат за ваква афера", "Не само што си љубител на младо женско месо, ти си бил невнимателен кога си се плеткал со жени, не само во Македонија туку и надвор" "Знам и за посетите во софиските хотели и педерите" ова е само мал дел од наводите на компромитирачкото што во февруари, годинава, Зоран Петровски сопственик на агенцијата "Гард", Наташа Петковска,и Роберт Алексовски му го упатија на сега актуелниот градоначалник на Скопје, Трифун Костовски, барајќи од него 60 000 евра. http://www.vecer.com.mk/tekst.asp?tid=10242 Sho veli narodot vo sekoja laga ima nesho i vistina. Na Skopjani ushe gradonach. peer ima faleshe :)
Pana Imal nesto i so ruskata mafija. A so ruska mafija bratko tesko koj izlegol na kraj.[xx(][xx(]
dejan tie se ludi, bolni za pari. ovakva glupost se ocekuvase.
Pana Znaci Tripun ti bil dvocevka "boherica".[:(][:(]