Македонија и ООН
Македонија и ООН
трендафил Дали ООН е непријателска за Македонија? Не ни го признава правото сами да си одбереме име, не нападна и не принуди на потпишување на Рамковна спогодба (капитулација) во 2001, воведува визи само за нас за минување или престој на нивната територија, Косово, не и за Хрватска на пример, воведува царини иако треба да ја почитува спогодбата што ја имаме склучено со СРЈ чиј дел е Косово, не сака да се демаркира границата помеѓу Македонија и територијата под контрола на ООН (Косово)...
dejan UN e neprijatel na makedonija.....a toj kofi anan, zborovite sto stalno gi kazuva, neka gi pikne negde, deka on mnogu kazuva, a nisto ne pravi.