Negotino navecher
Negotino navecher
ozonce koga site so traktorite se vrakaat od loizjata, minuvam pokraj super marketot Tediko i zastanuva traktooooor so kabina. Se otvara kabinata i sa sa turbo folk, ceca i kompanija. Muzika do daska...
Ima neshto vakvo u vashiot grad? :)
ozonce Hmmm aj aj...
cile Hmmm u Skopje nema da sretnes traktor ali ako otides nakaj Chair sretnues crvena Opel askona so drech zuta navlaka na sediska i roknat do daska nekoj najnov hit od Semsa Siljakovic.
VeGaS
quote:
Originally posted by cile
Hmmm u Skopje nema da sretnes traktor ali ako otides nakaj Chair sretnues crvena Opel askona so drech zuta navlaka na sediska i roknat do daska nekoj najnov hit od Semsa Siljakovic.
dude, u rock [:D][:D][:D][:D]
cile ...da ne go zaboravam detaljot okolu kabriolet cipelata i belata charapa koja sto site pocituvaci na crveni Opel askoni gi gajat i vozvisuvaat kao svoj nezamenliv i prepoznatliv imidz.
Great_Macedonian dali grmi od srpska muzika vo drug grad od makedonija? hehe prasaj dali ima grad kade sto se pusta makedonska muzika!?
ragazza Hmm jas letoska koga bef Negotino imase niz carsija poveke mesta so ziva muzika i prijatni kafulina so fini luge i ne mi ostana vpecatok na tolku bosh mestence :)
ozonce
quote:
Originally posted by ragazza
Hmm jas letoska koga bef Negotino imase niz carsija poveke mesta so ziva muzika i prijatni kafulina so fini luge i ne mi ostana vpecatok na tolku bosh mestence :)
Ne ne naprotiv, negotino e super gratche, tuku ova mi beshe epten... onaka... nesekojdnevno Negotino e mnpogu poveke od toa shto go kaza :)
ragazza Znam ama se ne za na forum:)